El teu benestar sense barreres

Millora la teva qualitat de vida i la dels teus éssers estimats

NUESTROS SERVICIOS:

Servei d’ascens i descens d’escales

Lloguer de cadires pujaescales portàtils

Venda de cadires pujaescales

Atenció psicològica

Fisioteràpia

Osteopatia

Alquiler de sillas de ruedas mecánicas, eléctricas y scooters

Servei d'acompanyament i suport als desplaçaments

FINS ARA

Som una empresa dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones i ajudar-les a superar reptes. 

Ja sigui per obstacles arquitectònics, problemes de salut, mobilitat reduïda o dificultats emocionals, oferim solucions integrals.

Amb base a Barcelona, abastem serveis com l'ascens i el descens d'escales, lloguer i venda de cadires pujaescales, fisioteràpia, osteopatia i atenció psicoterapèutica. També oferim solucions de mobilitat amb el lloguer i venda de cadires de rodes i altres ajuts tècnics, i proporcionem acompanyaments personalitzats dins i fora de casa.

Al cor del nostre emprenedoria es troba el compromís amb els nostres clients, buscant constantment respostes innovadores que s'adaptin a les seves necessitats. Som l'opció fiable a Barcelona i rodalies per enriquir la teva vida i facilitar el teu benestar.

Estem compromesos a millorar la teva qualitat de vida i benestar a Barcelona i rodalies.

El nostre compromís

El nostre compromís és oferir-te productes i serveis que aportin solucions a les teves necessitats. 

Volem que tu i els teus éssers estimats puguin sortir de la seva llar, continuar amb la seva vida social i els seus projectes. Per a això t'oferim múltiples ajudes tècniques, com pujaescales, cadires de rodes, caminadors, entre altres, i el servei a domicili d'ascens i descens d'escales, amb l'objectiu de garantir una accessibilitat universal. 

Volem que puguis tenir una millor salut física amb el nostre servei de fisioteràpia i osteopatia, o resoldre les teves dificultats emocionals amb atenció psicològica de qualitat.

Volem ajudar-te a transformar la teva vida, pel teu benestar i el dels qui t'envolten. Brindem solucions innovadores i, de la mà dels millors professionals, t'acompanyem en cada pas. 

Volem que experimentis un benestar sense barreres!

Reprodueix vídeo

Som plenament conscients que, si has arribat fins aquí, és perquè tu o algú que t'importa està buscant suport i solucions.

Comprenem que a vegades, tu, els teus pares, avis o altres familiars poden trobar-se atrapats en la seva pròpia llar deguda a obstacles arquitectònics, problemes de salut física, mobilitat reduïda o dificultats emocionals que semblen insuperables. Sabem que, enmig de totes aquestes preocupacions, també has de bregar amb responsabilitats laborals, fills/as al teu càrrec i altres compromisos que fan que enfrontar més problemes sigui una càrrega difícil de suportar. A Fins Ara, estem per a ajudar-te a afrontar aquestes múltiples dificultats. La nostra missió és brindar solucions d'alta qualitat perquè puguis alliberar-te de preocupacions i centrar-te en el veritablement important.

En moments de desafiament, Fins Ara està al teu costat, llest per a aplanar el camí cap a una vida més còmoda i sense barreres. Deixa que els nostres experts en mobilitat i benestar s'encarreguin de les teves necessitats, perquè puguis recuperar la teva independència i qualitat de vida.

Et donem la benvinguda a Fins Ara, on transformem problemes en solucions!

Opinions de Clients:

La nostra experiència de més de 5 anys en el sector ens recolza, però el més important són les persones que es beneficien cada vegada més dels nostres serveis. Aquí una mostra d'això:

A Fins Ara no només ens dediquem a proporcionar solucions pràctiques, sinó que ens comprometem a transformar vides. Els nostres serveis i productes estan dissenyats per millorar la teva qualitat de vida i la dels teus éssers estimats.

Com a opció de confiança per a diverses entitats públiques i privades, així com per a nombrosos clients, recolzem el nostre compromís amb l'excel·lència i la dedicació a cada servei que oferim.

Des d'assistència en mobilitat fins a cura de la salut física i suport emocional, som aquí per a tu. Experimenta un benestar sense barreres i permet que tu i els teus éssers estimats gaudeixin plenament de la vida.

A punt per transformar la teva vida? 

Fes clic a "Vull conèixer els seus serveis i productes!" i descobreix com et podem ajudar a potenciar la teva qualitat de vida.

Benvingut a Fins Ara! 

On transformem problemes en solucions :)