Venda de pujaescales

Supera les barreres arquitectòniques amb les nostres cadires pujaescales! 

Vence las limitaciones y recupera tu libertad. Diseñadas para facilitar tu movilidad, la compra de una silla salvaescaleras garantiza seguridad y autonomía en cada escalón.

Contacta'ns per a obtenir la solució perfecta i gaudir de la comoditat que mereixes en la teva llar i fora d'ell.

Garantia de fins a 2 anys

T'oferim la possibilitat de recompra

Servei de reposició o accessibilitat en cas d'avaria

Descobreix com les cadires pujaescales poden transformar la teva vida!

Oblida't de les barreres arquitectòniques, fins i tot en espais amb escales o trams escalonats.

Les cadires pujaescales són una solució innovadora dissenyada per a permetre la circulació per gairebé qualsevol tipus d'escala, sense importar la mobilitat de l'usuari. 

Som conscients que, ja sigui de manera temporal o permanent, tots podem veure afectada la nostra mobilitat en algun moment de les nostres vides. Per això, les cadires pujaescales són una ajuda tècnica de gran utilitat i poden proporcionar-te la independència que necessites. Disposem de models ergonòmics, versàtils i de confiança, ideals per al seu ús en entorns interiors i exteriors.

Dins del nostre catàleg podràs trobar models portàtils per a ús en exteriors, dispositius que s'adapten a espais molt reduïts, opcions per a encastar cadires de rodes i models amb cadires incorporades. Sigui com sigui la teva situació, tenim una solució personalitzada per a tí.

Què oferim?

Oferim màquines a estrenar, seminoves i en bon estat. Totes es troben en òptimes condicions de funcionament, la diferència està en l'aspecte exterior. Les cadires seminoves poden tenir petites marques d'ús, alguna marca o arrap extern. Les cadires en bon estat tenen marques d'ús i arraps externs que no impedeixen el correcte funcionament de la cadira.

Les cadires pujaescales portàtils ofereixen nombrosos avantatges, diferents velocitats i modes de funcionament pas a pas o continus. Són desmuntables, fàcils d'emmagatzemar i compten amb característiques addicionals que et brinden comoditat i seguretat.

En Fins Ara ens assegurem de proporcionar una demostració detallada perquè la persona que la maniobri pugui aprendre a utilitzar la cadira fàcilment.

A més, per a brindar-te encara més flexibilitat, t'oferim l'opció de recompra. Si arribes a un punt en el qual ja no necessites la cadira pujaescales, nosaltres te la comprem.

No permetis que les barreres arquitectòniques limitin la teva vida o la dels teus sers estimats. Obtingues la teva cadira pujaescales i gaudeix d'una vida més independent i còmoda.

Una elecció que et recompensarà graó a graó!

Preguntes Freqüents:

L'horari d'atenció telefònica, via missatgeria instantània o mitjançant correu electrònic és de dilluns a dissabte de 09:00 a 18:00 hs. Els diumenges i festius estem disponibles únicament per a atendre urgències relacionades amb els serveis a domicili, prèviament coordinats i agendados.

Sí, els preus inclouen l'IVA (10%).

Sí, oferim lliurament gratuït dins de la comarca de Barcelona. No obstant això, per a lliuraments fora de la comarca, però dins de la província de Barcelona, apliquem un suplement associat al desplaçament de 0,30€ per quilòmetre. Per a lliuraments en altres àrees del país, també existeixen despeses associades a l'enviament. Et recomanem que ens consultis per a obtenir un pressupost d'enviament detallat, de manera que puguem brindar-te informació precisa sobre els costos de lliurament segons la teva ubicació específica.

Oferim una garantia de 2 anys per a productes nous, que cobreix tant la màquina com la bateria. La nostra prioritat és assegurar-nos que els nostres clients comptin amb un producte de qualitat i funcionament de confiança, per la qual cosa proporcionem una garantia sòlida per a recolzar la teva inversió. Si tens més preguntes sobre la garantia o necessites informació addicional, no dubtis a preguntar-nos.

És important destacar que la garantia no cobreix danys causats per un mal ús, abús o negligència per part de l'usuari. No obstant això, volem assegurar-te que, quan adquireixis una cadira pujaescales de la nostra empresa, et proporcionarem la formació imprescindible i necessària per a garantir el seu bon ús i manteniment. El nostre compromís és brindar-te la informació i la capacitació necessàries perquè puguis utilitzar la cadira de manera adequada i així mantenir la validesa de la garantia. Si tens alguna pregunta sobre com utilitzar la cadira de manera segura o sobre la garantia, som aquí per a proporcionar-te l'orientació que necessites.

Els productes de segona mà tenen una garantia d'un any, que cobreix tant la màquina com la bateria. Estem compromesos a garantir la qualitat i el funcionament dels nostres productes de segona mà durant aquest període. Si tens més preguntes sobre la garantia o necessites informació addicional, no dubtis a preguntar-nos.

És important destacar que la garantia no cobreix danys causats per un mal ús, abús o negligència per part de l'usuari. No obstant això, volem assegurar-te que, quan adquireixis una cadira pujaescales de la nostra empresa, et proporcionarem la formació imprescindible i necessària per a garantir el seu bon ús i manteniment. El nostre compromís és brindar-te la informació i la capacitació necessàries perquè puguis utilitzar la cadira de manera adequada i així mantenir la validesa de la garantia. Si tens alguna pregunta sobre com utilitzar la cadira de manera segura o sobre la garantia, som aquí per a proporcionar-te l'orientació que necessites.

Sí, proporcionem la formació necessària i imprescindible per a l'ús i manteniment de les cadires pujaescales. El nostre objectiu és garantir que els nostres clients se sentin segurs i còmodes en utilitzar les cadires, per la qual cosa oferim una capacitació completa que t'ajudarà a utilitzar i cuidar adequadament la teva cadira pujaescales. Si tens més preguntes sobre la formació o necessites informació addicional, no dubtis a preguntar-nos.

Sí, en cas que ja no necessitis la cadira pujaescales en algun moment, oferim la possibilitat de recompra. Entenem que les necessitats de mobilitat poden canviar amb el temps, i estem disposats a considerar la recompra de la cadira en unes certes condicions. Si estàs interessat a explorar aquesta opció, no dubtis a contactar-nos per a obtenir més detalls i saber les possibilitats. Som aquí per a brindar-te solucions flexibles i adaptades a les teves necessitats

Sí, oferim un servei de lloguer amb opció a compra. Això significa que pots llogar una cadira pujaescales i, com a benefici especial, en optar per la compra després del primer mes de lloguer, et descomptarem el 50% del cost d'aquest primer mes del valor total de la cadira pujaescales. Et convidem a explorar la nostra pàgina de lloguers per a obtenir més detalls sobre les opcions disponibles i els termes específics. Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a visitar la nostra pàgina o posar-te en contacte amb nosaltres. Som aquí per a ajudar-te a trobar la solució de mobilitat que millor s'adapti a les teves necessitats.

Sí, les demostracions dins de la comarca de Barcelona tenen un cost de 20€ més IVA (10%). És important que tinguis en compte que, fora de la comarca, has de contemplar el suplement per desplaçament (0,30€/km). En cas d'haver-hi peatges, seran a càrrec del client sol·licitant.

 

IMPORTANT: Si després de la demostració decideixes realitzar el lloguer, el cost de la demostració (20€) es restarà del total del lloguer o compra.

En cas d'avaria dins del període de vigència de la garantia, estem compromesos a solucionar qualsevol problema al més aviat possible. Durant aquest temps, proporcionarem ja sigui el servei de reposició de la màquina pujaescales o el nostre servei d'accessibilitat a domicili, segons sigui necessari per a resoldre el problema específic. Ens assegurem d'oferir la millor solució per a garantir la teva mobilitat i comoditat. Si sorgeix algun problema, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a rebre l'assistència necessària.

La capacitat de pes màxim que pot suportar una cadira pujaescales portàtil pot variar segons el model i fabricant. Per tant, és important verificar les especificacions del model que estiguis considerant comprar. Les pujaescales amb les quals treballem poden suportar un pes de fins a 130 kg, encara que existeixen models més potents que aconsegueixen els 150 kg.

La capacitat d'una cadira pujaescales portàtil per a adaptar-se a diferents tipus d'escales, com a rectes, corbes, en forma de cargol o amb replans, depèn del model específic i les característiques de disseny de cada cadira en particular. És important tenir en compte que existeixen diferents models de cadires pujaescales portàtils, i no totes són igualment versàtils en termes d'adaptació a diferents tipus d'escales.

Algunes cadires pujaescales portàtils estan dissenyades per al seu ús en escales rectes i poden no ser adequades per a escales corbes o amb descansos. Altres cadires pujaescales portàtils són més versàtils i poden adaptar-se a una varietat de tipus d'escales, incloent-hi corbes, escales de cargol i amb replans.

Les nostres cadires pujaescales portàtils no requereixen instal·lació, ni modificacions en l'escala o la llar. Aquesta característica no sols ressalta la seva practicitat, sinó que també representa un estalvi significatiu de temps, diners i gestions. Aquestes cadires són l'opció perfecta per a una solució ràpida i efectiva, proporcionant comoditat i accessibilitat de manera immediata. A més de ser pràctiques i funcionals, ofereixen la conveniència de millorar la mobilitat sense complicacions. Si desitges una solució accessible que sigui fàcil d'implementar i eviti les molèsties d'instal·lacions i modificacions, les nostres cadires pujaescales portàtils són la resposta. Som aquí per a respondre qualsevol pregunta que puguis tenir i ajudar-te a trobar la solució que millor s'adapti a les teves necessitats.

Sí, absolutament. Tens la possibilitat de llogar la cadira pujaescales abans de prendre una decisió de compra. Pots llogar-la per un dia, cap de setmana, setmana, quinzena, mes o, fins i tot, a llarg termini. A més, si decideixes llogar-la per un mes o més, et beneficiaràs amb el descompte del lloguer amb opció a compra. Això et brinda la flexibilitat de provar i avaluar la cadira abans de prendre una decisió a llarg termini. Si tens més preguntes o desitges discutir les opcions de lloguer, som aquí per a ajudar-te.

Som aquí per a donar-te suport en cada etapa del procés d'ús de la cadira. Si tens alguna pregunta o necessites assistència, el nostre equip estarà disponible per a brindar-te l'ajuda necessària. Pots comunicar-te amb nosaltres per telèfon, WhatsApp o correu electrònic, i estarem encantats de respondre a les teves consultes.

Les cadires pujaescales incorporen tecnologies avançades, com a sensors d'obstacles, frens automàtics, cinturons de seguretat i controls intuïtius. Estem compromesos a brindar productes que compleixin amb els més alts estàndards de seguretat, proporcionant als nostres clients una experiència de confiança i protegida. Si tens més preguntes o desitges obtenir informació detallada sobre les característiques de seguretat de les nostres cadires pujaescales portàtils, som aquí per a ajudar-te.

Pots contactar-nos directament o consultar les preguntes freqüents de la secció de lloguers.

Opinions de Clients:

La nostra experiència de més de 5 anys en el sector ens recolza, però el més important són les persones que es beneficien cada vegada més dels nostres serveis. Aquí una mostra d'això:

Asesoramiento especializado

Calidad y durabilidad garantizada

Servicio postventa confiable