Servicio de asistencia domiciliaria en Barcelona

Busquem potenciar la qualitat de vida de les persones, promoure'n el benestar físic i psicològic, i fer la seva vida més fàcil amb els nostres serveis d'atenció domiciliària.

FINS ARA

Som una empresa que busca potenciar la qualitat de vida de les persones, oferir respostes innovadores davant de les seves necessitats i alhora contribuir a l'enriquiment de l'entramat social de Barcelona, ​​combatent desigualtats i exclusions.

We offer home care and assistance services in Barcelona that aim to improve accessibility, mobility and promote personal and collective well-being.

L'empresa desenvolupa accions al sector públic a través de projectes subvencionats i al sector privat mitjançant l'oferiment de serveis contractats. 

Reprodueix vídeo

Bons sense data de caducitat

Servei personalitzat

Dissenyat a la mida de les vostres necessitats

Fins Ara te acompaña.
Un Proyecto Social orientado a combatir las barreras arquitectónicas y proponer alternativas innovadoras frente a los problemas de accesibilidad y movilidad.

Nuestro Equipo:

Felipe Lazo Eiraldi

(Co-fundador)

Psicòleg especialitzat en psicoteràpia, investigador en ciències socials i des del començament de Fins Ara, emprenedor.

Ha treballat en l'àmbit educatiu i social com a professor, coordinador de projectes i psicoterapeuta amb col·lectius de persones amb discapacitat, nens, adolescents, adults i gent gran.

Les seves motivacions són: millorar la salut i qualitat de vida de les persones, el seu benestar emocional i físic, i contribuir al desenvolupament d'una societat més equitativa i justa.

A l'empresa realitza tasques de gestió, és co-coordinador de l'àrea d'acció social, responsable del disseny, execució i avaluació de projectes, tècnic especialitzat en el maneig de cadires salva-escales i psicòleg.

Mathias Freitas Puppo

(Co-fundador)

Psicòleg amb especialització en investigació i intervenció psicosocial. Té una trajectòria de més de 10 anys a la feina amb persones, principalment des de la intervenció psicosocial i en l'educació formal i no formal.

Ha treballat amb primera infància, adolescents i joves, persones migrades i refugiades, persones amb diversitat funcional i gent gran.

Li motiva l'emprenedoria i gestió de projectes socials, la generació de coneixement de qualitat i té una forta convicció sobre la importància de l'educació com a eina de canvi social.
La participació ciutadana i la lluita per les desigualtats són la seva preocupació principal. A l'empresa realitza tasques de gestió, és co-coordinador de l'àrea d'acció social, responsable del disseny, execució i avaluació de projectes, tècnic especialitzat en el maneig de cadires salva-escales i psicòleg.

Agustín Antelo Vonrotz

Llicenciat en Fisioteràpia amb més de 7 anys d'experiència. Està especialitzat en teràpies amb gent gran.

S'ha exercit laboralment en centres residencials tant amb pacients amb discapacitats físiques com neurològiques, aplicant tècniques de fisioteràpia en general i hidroteràpia.

Li motiva millorar la qualitat de vida i potenciar l'autonomia dels seus pacients.

Dins de l'empresa Agustín s'encarrega de fer fisioteràpia a domicili, així com assessorar familiars sobre les cures necessàries, depenent del cas.

Opinions de Clients:

La nostra experiència de més de 5 anys en el sector ens recolza, però el més important són les persones que es beneficien cada vegada més dels nostres serveis. Aquí una mostra d'això: